Over mij

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om problemen in je energiehuishouding te hebben, hoe moeilijk het soms is om uit te vinden waarom je je niet optimaal voelt en wat het effect op jouw lichaam is wanneer je het meer in balans krijgt.

Na een start in het bedrijfsleven heb ik mij enkele jaren geleden via opleidingen gewichtsconsulent, HBO Medische en psychosociale basiskennis, orthomoleculair therapeut volgens de kPNI en nu klinische Psycho Neuro Immunologie, bekwaamd in het weer terug in balans krijgen van het lichaam. In een drukke praktijk, door samenwerking met diverse (huis)artsen, specialisten en aanvullende disciplines – en omdat ik nooit meer gestopt ben met studeren, het is gewoon te interessant! 🙂 – zie ik elke dag hoe waanzinnig het lichaam functioneert.

Jouw lichaam probeert jou eigenlijk alleen maar op de been te houden en zo goed mogelijk te functioneren. En met alles wat het mee maakt, maakt jouw lichaam chemische keuzes die ook tot klachten kunnen leiden. Als je dat begrijpt en begrijpt welke weg jouw lichaam tot nu toe heeft afgelegd, dan weet je ook de weg naar herstel.

Tijd voor een leefpatroon dat bij jouw lichaam past en waar jouw lichaam tot op celniveau weer blij en gezond van wordt. Gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en met resultaat!