Met smaak jouw doel bereiken!

Persoonlijk en op maat

Elk lichaam is uniek qua samenstelling, darmflora en bijvoorbeeld reacties op voeding. Elk lichaam heeft een unieke hormonale (dis)balans. En ten slotte heeft iedereen zijn lichaam tot nu toe anders verzorgd en belast. Je ontvangt op basis van een uitgebreide intake, metingen en analyse een aanpak op maat met waar nodig aanpassingen tijdens jouw traject.

Flexibel en effectief

Ik snap dat je als moeder of vader van drie ’s morgens geen tijd hebt om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Dat je als drukke professional regelmatig buiten de deur eet met je klanten. Dat je graag wat wil doen maar bijvoorbeeld een uur per week afspreken soms lastig in te passen is. Bij Raak met Smaak krijg je, naar eigen behoefte, persoonlijke richtlijnen die onder alle omstandigheden te volgen zijn en effect hebben. Contacttijd kan bij jou thuis, online, in de stad of in de praktijk en wanneer het jou schikt; overdag, ’s avonds, individueel of in een groep.

Smaakvol en gezond

Een voedingspatroon gaat om voeding. En vooral: dat je eten lekker vindt en er graag van blijft genieten. Met smaak je doel bereiken houdt in dat je, wellicht met een paar aanpassingen, van je favoriete gerechten kan blijven genieten en dat ik rekening houd met wat jij lekker of juist vies vindtJe voeding aanpassen vraagt om kennis van gezond eten, een gedragsverandering binnen een aanpak die normaal voor je wordt en bij je past. Op die manier bereik je en behoud je je gezonde zelf.

Overzichtelijk en duidelijk

Er is zoveel informatie te vinden over voeding, waar ga je beginnen? En heb je überhaupt wel tijd en zin om boeken, onderzoeken en websites te gaan lezen? Raak met Smaak geeft jou gericht en gedoseerd informatie die op jouw situatie van toepassing is. Na de start ontvang je, indien je daar behoefte aan hebt, regelmatig recepten en praktische korte informatiekaarten over onderwerpen waar jij mee te maken hebt. En we organiseren regelmatig thema workshops of webinars waar je aan kunt deelnemen.

Positief partnerschap

Zelf heb ik jarenlang met mijn voeding geworsteld. Sterker nog: ik ben nog met de laatste loodjes bezig. Ik weet hoe moeilijk gedragsverandering is en je jezelf behoorlijk in de weg kunt zitten. Het leven wat je tot nu toe hebt geleefd heeft je gebracht waar je nu bent. En dat is niets om je voor te schamen! Samen kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat je komt waar je wilt zijn, vooruit kijken! De kracht uit jezelf halen met een stok achter de deur.